Hoppa till innehåll

Lärande hemma

Lärande hemma

Har du frågor om hur du använder din dator, surfplatta eller smartphone? Och vill du ha en förklaring från en av våra volontärer hemma hos dig? Då kan du som är medlem i SeniorNet Malmö och bosatt i Malmö kommun fråga efter lärande hemma. En volontär från SeniorNet Malmö kommer hem till dig för att ge dig förklaringar, ungefär en timme i taget. Vanligtvis behövs tre till fyra möten. Vi diskuterar med dig i förväg vad du vill lära dig och hur mycket tid vi behöver för det.

Kostnad för lärande hemma

Eftersom en volontär kommer hem till dig betalar du ett kostnadstillägg på 50 kronor utöver 110 kronor per timme. Det kan även tillkomma resekostnader för bil på 2,50 kronor per kilometer och påvisbara vägtullar eller parkeringskostnader, eller kostnader för kollektivtrafik. Du kommer överens med volontären om kostnaden.

Ansök om lärande hemma

För att ansöka om lärande hemma måste du först logga in på “Mina sidor”. När du är inloggad kan du fylla i ansökningsformuläret. Välj det ämne du vill veta mer om eller har frågor om i formuläret. Klicka sedan på knappen “Skicka” för att slutföra ansökan. En av våra volontärer kommer att kontakta dig via telefon så snart som möjligt för att diskutera din förfrågan och boka tid.