Hoppa till innehåll

Individuellt lärande

Individuellt lärande

Individuellt lärande är ett alternativ för dig som är medlem i SeniorNet Malmö och som har svårt att delta i en kurs samma tid varje vecka. Individuellt lärande är också bra för dig som vill lära dig i en lugnare takt. Lärandet anpassas efter dina förkunskaper och behov och den läggs upp av dig tillsammans med en volontär. Vi diskuterar med dig i förväg vad du vill lära dig och hur mycket tid vi behöver för det. SeniorNet Malmös kursverksamhet täcker stora delar av Malmö kommun, så det finns vanligtvis en kurslokal nära dig.

Kostnad för individuellt lärande

Kostnaden för individuellt lärande är 110 kronor per timme. Det kan även tillkomma resekostnader för bil på 2,50 kronor per kilometer och påvisbara vägtullar eller parkeringskostnader, eller kostnader för kollektivtrafik. Du kommer överens med volontären om kostnaden.

Ansök om individuellt lärande

För att ansöka om individuellt lärande måste du först logga in på “Mina sidor”. När du är inloggad kan du fylla i ansökningsformuläret. Välj det ämne du vill veta mer om eller har frågor om i formuläret. Klicka sedan på knappen “Skicka” för att slutföra ansökan. En av våra volontärer kommer att kontakta dig via telefon så snart som möjligt för att diskutera din förfrågan och boka tid.