Hoppa till innehåll

Välkommen till det nya IT-caféet

Kära medlemmar i SeniorNet Malmö, som ordförande för vår förening är jag stolt över att meddela en ny och spännande medlemsförmån som vi tror kommer berika era digitala resor ännu mer.

Vi har lyssnat på era önskemål och behov och är glada att meddela att vi snart kommer öppna ett nytt IT-café. Detta IT-café kommer vara en plats för er att få personlig hjälp, rådgivning och utbildning i alla de teknik – och digitala frågor som ni kanske står inför. Det är en unik möjlighet att boka en personlig konsultation på antingen en halvtimme eller en hel timme med våra kunniga och vänliga volontärer.

Vårt IT-café är mer än bara en plats att lösa tekniska problem. Det är en gemenskap där ni kan dela era digitala upplevelser och lära er tillsammans. Oavsett om ni är nybörjare som vill lära er grunderna eller om ni har mer avancerade frågor och behöver skräddarsydd assistans, finns vi här för att stödja er.

Öppningsdatumet för IT-caféet är torsdag den 28 september klockan 18-19 på mötesplats Ignis i Kirseberg. Vi ser verkligen fram emot att välkomna er alla dit. Detta är en av många sätt vi strävar efter att förbättra och utveckla vår förenings verksamhet för er skull.

Tack för ert stöd och engagemang i SeniorNet Malmö. Tillsammans kommer vi att fortsätta att växa och trivas i den digitala världen.

Håll ögonen öppna för mer information, och om ni har några frågor eller förslag, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa er.

Med varma hälsningar

Dan Östergaard

Ordförande, SeniorNet Malmö