Hoppa till innehåll

SNM bjuder in till medlemsträff

SeniorNet Malmö har nöjet att invitera dig till höstens första medlemsträff där vi kommer att presentera vår förening samt informera om verksamheten och våra närmaste planer för höstterminen.

Vi har även bjudit in Bellevuegårdens bibliotek och Parkering Malmö som kommer att berätta om sina tjänster väl anpassade för vår målgrupp. Därefter kommer gästföreläsare Robert Kipowski hålla ett spännande föredrag om östafrika!

Datum för sammankomsten är fredagen den 22 september 2023 och går av stapeln på Föreningscenter Nobel 21 med adress Nobelvägen 21 i Malmö.

Program

12:30 Insläpp.
13:00 SeniorNet Malmö. Styrelseordförande Dan Östergaard hälsar välkommen och presenterar föreningen.
C:a 13.20 Bellevuegårdens bibliotek. Maria Unoson kommer att berätta om bibliotekets digitala resurser.
C:a 13:45 Paus. Vi bjuder på fika.
C:a 14:00 Malmö Parkering. Agneta Weimarsson kommunikationschef och Dan Rowa parkeringsvärd informerar om digitala betalningslösningar för parkering.
C:a 14.45 Föredrag om östafrika. Robert Kipowski gästföreläser om östafrika och dess betydelse, historia och sevärdigheter.
16:00 Avslut.

Anmälan

Är du intresserad av att delta på medlemsträffen gör du din anmälan till kansliet antingen per mejl kansli@seniornetmalmo.se eller tel 0720 – 44 46 47 så hjälper vi dig gärna. Ditt svar vill vi ha senast tisdagen den 19 september. En viss begränsning av antal deltagare är dessvärre nödvändig så först till kvarn…

Hitta till Föreningscenter 21

Till Föreningscenter Nobel 21 tar du dig enkelt både med gång, cykel, kollektivtrafik eller bil. Triangelns tågstation och Södervärns busstation ligger precis i närheten. Parkeringsmöjligheter finns exempelvis vid Södervärn, Mobilia och på intilliggande sidogator. Det går även att parkera längs Nobelvägen, i direkt anslutning till Nobel 21.

Varmt välkommen!
SeniorNet Malmö