Kurser

Kurser

Gå en kurs hos SeniorNet Malmö

Våra kurser tar upp aktuella och relevanta ämnen inom den digitala världen och ges av föreningens utbildade kursledare. Kurserna är anpassade för äldre och hålls i ett lugnt tempo med instruktiva övningar, repetitioner och frågestunder.

Kursavgifter

Medlemmar i föreningen betalar endast 450kr per kurs. Även icke medlemmar har tillträde till våra kurser, men de betalar då en högre kursavgift på 600kr per kurs. Förutom medlemsförmånen med lägre kursavgifter har medlemmar dessutom möjlighet att få hjälp mellan tillfällena och efter kursens avslut av handledare på föreningens IT-caféer.

Kurser i Malmö

För att gå en kurs i Malmö klickar du på kursen och anmäler dig direkt på kurssidan. För frågor om kurserna i Malmö kontakta kursadministratör Ingrid Lindberg, e-post kansli@seniornetmalmo.se, tel. 0720-44 46 47.

 

Kurser i Lund

För att gå en kurs i Lund klickar du på kursen och anmäler dig direkt på kurssidan. För frågor om kurserna i Lund kontakta kursadministratör Lennart Ilestam, e-post lennart.ilestam@seniornetlund.se, tel. 0721-64 67 14 (mån-tors kl. 13:00-16:00).