Hoppa till innehåll

FÖREDRAGSSERIE

Föredrag – Att parkera i Malmö


FÖREDRAG 2022-11-16

Lär dig parkera digitalt – med mobilen eller betalautomat

Det är många som är lite osäkra på hur de ska betala sin parkering med mobilen eller med de nya digitala betalautomaterna.

För att räta ut dina frågetecken har SeniorNet Malmö tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan bjudit in Parkering Malmö och mobilapps-företaget Parkster, som under denna eftermiddag kommer att beskriva hur du ska göra för att göra rätt. Kom och ställ dina frågor, få hjälp med att ladda ner apparna och ta tillfället i akt att få information om hur de används!

Huvudsponsor:Malmö Stad och Parkering Malmö
Plats:Malmö Stadsbibliotek, Röda rummet
Tid:Onsdag 16:e november 2022, kl. 14:00-16:00
Pris:Fri entré, ingen anmälan krävs
AGENDA
Kl. 14:00SeniorNet Malmö hälsar välkommen!
Parkering MalmöParkering Malmö beskriver steg för steg hur du betalar din parkering i de nya digitala betalautomaterna. Dessutom får du en kort presentation om företaget och hur de arbetar med hållbar, trygg och digital parkering.
Parkster ABParkster AB ett 10 år ungt företag från Lund som idag finns som betalalternativ för p-biljetter i de flesta svenska städer. De kommer att berätta och visa hur du laddar ner appen Parkster, skapar konto, startar biljett via SMS och APP, väljer betalningsalternativ samt svara på dina frågor. Du får också möjlighet att komma med åsikter och förslag på förbättringar!
WorkshopEfter föredragen blir det workshop med förfriskningar och möjlighet att prata med föredragshållarna, att få hjälp med att ladda ner mobilappen i din telefon, etc.
Kl. 16:00SeniorNet Malmö tackar medverkande och besökarna

För mer information om föredraget kontakta SeniorNet Malmös kansli, e-post: kansli@seniornetmalmo.se.

SeniorNet Malmö är den ledande organisationen i Malmö för seniorer som vill lära sig digital teknik.