• 0720-44 46 47
  • kansli@seniornetmalmo.se

Var smart! Betala din parkering digitalt, 2 juni 2021.

Var smart! Betala din parkering digitalt, 2 juni 2021.

Laddar Karta...

Pris medlem: 0,00 kr

Pris ej medlem: 0,00 kr

Start: 2021-06-02

Veckodag: onsdag

Tid: 13:00-15:00

Platser kvar: 6 av 15

Ledare: Ingrid Lindberg

Arrangemangsnr: SNM362

Plats: Digitalt med videotjänsten ZoomVar smart! Betala din parkering digitalt.

Innehåll

Detta föredrag riktar sig till dig som vill lära dig hur du använder Parkering Malmös digitala parkeringsautomater och parkeringsappar. Har du t.ex. en smart telefon kan du med hjälp av en app enkelt förlänga din parkering där du befinner dig, istället för att skynda tillbaka till betalautomaten med oro för en kontrollavgift. I de nya parkeringsautomaterna får du inget kvitto på ditt köp, utan du anger istället bilens registreringsnummer i automaten. Det innebär att du inte behöver gå tillbaka till bilen med kvittot eller vara orolig för att lappen lagt sig osynlig för parkeringsvakten. Parkeringsvakten kontrollerar enkelt om du har en giltig parkering genom att läsa av din registreringsskylt med sin skanner.

Vi håller ett lugnt tempo och det kommer att finnas gott om tid att ställa frågor om de olika funktionerna. Dokumentation med vad vi går igenom skickas i efterhand med e-post till deltagarna.

 

Material

För att delta i mötet krävs att du har en enhet (dator, surfplatta, smart telefon) med internet-anslutning, webbläsare, mikrofon, kamera och högtalare. Allt det här finns redan i alla smarta mobiler och i de flesta datorer.

 

Förkunskaper

Du behöver ha appen Zoom nedladdad på den enhet du använder och även ha kunskap om appens funktioner. Inga andra särskilda förkunskaper krävs annat än grundläggande kunskap i att hantera din dator, surfplatta eller smarta telefon.

 

Program
  • Föredrag med personal från Parkering Malmö.
  • Föredragshållare:
    • Yvonne Svensson
    • Anette Knutsson
  • Datum: 2021-06-02
  • Tid: 13:00 – 15:00

 

Praktisk information

Föredraget är öppet för alla, såväl medlemmar som icke medlemmar men föranmälan krävs för att kunna delta. Föredraget är kostnadsfritt.

 

Frågor?

Behöver du hjälp med anmälan eller har frågor, kontakta vår kursadministratör Ingrid Lindberg.

OBS! Vid fullbokat får du gärna höra av dig för plats på väntelista.

Tel: 0720-44 46 47

E-post: kansli@seniornetmalmo.se


 

Anmälan

Bokningen är stängd för denna kurs.