Fonder

Kurs om aktiehandel på nätet

Fonder

Laddar Karta...

Pris: 450,00 kr

Pris, ej medlem: 600,00 kr

Start: 2020-03-18

Veckodag: onsdag

Tid: 13:15-15:45

Platser kvar: 2 av 8

Ledare: Håkan Werner

Arrangemangsnr: SNM326

Plats: IT-café Bellevue ParkInnehåll

Kurs för dig som är intresserad av att lära dig att själv handla med fonder.

Kursen startade med individuell genomgång av varje kursdeltagares förutsättningar och erfarenhet för att på bästa sätt kunna hjälpa varje kursdeltagare.

De deltagare som ännu inte har ett konto för kapitalförsäkring eller ISK-konto får hjälp med att öppna ett sådant konto hos Avanza. De deltagare som redan har ett sådant konto i annan bank eller annan nätmäklare behåller sådant konto.

Nämnda konto hos Avanza är gratis och öppnas enkelt genom att gå till hemsidan ”Avanza.se” uppe till höger och tryck på ”Bli kund”. Följ sedan instruktionerna. Det är en fördel om deltagarna redan är kund.

Deltagarna får en grundlig genomgång i att hitta rätt ibland mängder av fonder, bedöma fonder samt köpa och sälja fonder. Räntan på sparkonton är för närvarande mycket låg vilket medför att sparkapital inte växer och knappt inte heller pensionen. Under år 2019 ökade en helt gratis fond med nästan 30%.

Måndagen den 17 februari 2020 kl. 14:15-16:00 hålls föredraget ”Nya fondtorget” på Bellevue Park.

 

Kursmaterial

Ta gärna med din egen dator, men det är inget absolut krav. Ett kursmaterial tillhandahålls, som ger ett sammandrag av de råd och tips som ges inom varje avsnitt.

 

Förkunskaper

God datorvana krävs för kunna tillgodogöra sig innehållet i denna kurs.

 

Sammankomster

Vi träffas tre onsdagar 18/3, 25/3 och 1/4. Gratis mejlkontakt under och efter kursen samt gratis återträff efter kursen.

 

Frågor?

Kontakta Ingrid Lindberg, kursadministratör, 0720-44 46 47, kansli@seniornetmalmo.se


 

Anmälan

Bokningen är stängd för denna kurs.