• 0720-44 46 47
  • kansli@seniornetmalmo.se

IT-café Bellevue Park

Internetcafé Bellevue Park

IT-café Bellevue Park

Laddar Karta...

Adress
Eddagatan 3
217 67 MalmöIT-café på seniorboendet Bellevue Park

Här kan du få hjälp med din bärbara dator, surfplatta och smart telefon eller fråga om appar och tjänster på nätet. Det finns även stationära datorer att låna och färglaserskrivare för kopiering och utskrift.

Du har också tillgång till vårt MediaLab där du kan överföra foton, diabilder, LP-skivor, kassetter och VHS till digitalt format samt uppleva virtuell verklighet med VR-glasögon.

För dig som släktforskar har vi ArkivDigital Online och ett flertal databaser installerade på de stationära datorerna.

Föreningens populära och uppskattade kursverksamhet är förlagd hit.


Öppettider

Från och med onsdagen den 6 oktober och onsdagar tills vidare kommer vi att mjukstarta på så sätt att vi öppnar vårt IT-café på Bellevue Park för ett begränsat antal deltagare. Vi har delat in dagen i två pass där vi tar emot sex (6) besökare per pass och detta innebär att du behöver beställa tid när du vill besöka IT-caféet. Tidsbeställning gör du på tel: 0720-44 46 47.

Tider för passen som gäller för onsdagarna på Bellevue Park:
– Första passet 10:00 – 11:15
– Andra passet 11:30 – 13:00

Porttelefon finns vid huvudentrén.

För att våra medlemmar skall kunna känna sig trygga vill vi att du som besöker oss känner dig frisk, är vaccinerad, bär munskydd under besökstiden samt håller behörigt avstånd till andra besökare. Munskydd finns till att tillgå i lokalen. Vi ber dig tänka på följande uttalande av en smittskyddsläkare publicerat den 29 september i Sydsvenska Dagbladet – “29 september inget slutdatum för pandemin.”

Vi hälsar dig varmt välkommen till denna återstart av föreningsverksamheten!

Styrelsen SeniorNet Malmö