Nytt år 2019, ny termin och nya möjligheter att få nya kunskaper

Kunskap

Nytt år 2019, ny termin och nya möjligheter att få nya kunskaper

Vi startar vårens kurser redan i mitten av januari med en fortsättningskurs i Windows 10 för dig som redan har kommit igång och vill lära dig mer. Mats Agrell lär ut menyhantering, utforskaren och andra verktyg i Windows 10 med start den 15 januari. Vill du lära dig mer om att ordna och redigera bilder på datorn startar en annan kurs den 17 januari.


Att handla med aktier och fonder blir så mycket säkrare och roligare med rätt kunskap och verktyg. Håkan Werner startar en ny grundkurs i ämnet den 24 januari och fortsätter därefter med en fortsättningskurs med start den 14 februari.

Mer information om kurserna finner du här: Gå en kurs

Ingrid Lindberg
Ingrid Lindberg